DEN RETTE BOLIGRÅDGIVER
TIL DINE BEHOV
DEN RETTE
BOLIGRÅDGIVER
TIL DINE BEHOV
Vores Team

HOS OS ER DU I GODE HÆNDER

Martin Hürdum

/ EJENDOMSMÆGLER
/ DIPLOMVALUAR

/ MDE

Martin Hürdum har fra 2009 frem til medio 2013 været ansat hos en ejendomsmæglerkæde i Storkøbenhavn. I perioden var Martin i første omgang behjælpelig som sagsbehandler på kontorets ejendomshandler, og senere som ejendomsmægler med fokus på salg og vurdering af boliger. Medio 2013 skiftede Martin til et advokatfirma, hvor arbejdsopgaven udelukkende var rådgivning til købere og sælgere i forbindelse med deres køb eller salg af bolig. I midten af 2014 stiftede Martin sammen med Advokat Carsten Viggo Bæk, CVB Law Firm. Fokus var igen udelukkende på rådgivning i forbindelse med private bolighandler. Pr. 1.1.2017 blev CVB Law Firm omdannet til CVB Boligrådgivning, og Advokatfirmaet blev omdannet til et Ejendomsmæglerfirma.

Oliver Salomon

/ CAND.JUR.

Oliver startede i CVB juli 2018 efter af have afsluttet den juridiske kandidatuddannelse ved Københavns Universitet.

Oliver har ved siden af studiet været ansat i flere advokatfirmaer med speciale indenfor forskellige retsområder. Oliver valgte efter flere års interesse at arbejde videre med ejendomshandler.

Søren Frølund

/ CAND.JUR.

Søren startede i CVB primo 2015 efter af have afsluttet den juridiske kandidatuddannelse ved universitetet i Aarhus. Sørens uddannelsesforløb har været kendetegnet af en udpræget interesse for fast ejendom, og har i forbindelse med studiet, både stiftet bekendtskab med problemstillinger inden for fast ejendom, samt lejeret.

Søren er på sagen fra før underskrifterne er sat på købsaftalen til efter nøglerne er overdraget og de sidste ekspeditioner er afklaret mellem sælger og køber.

Kristina Larsen

/ ADVOKATSEKRETÆR

Kristina startede i CVB medio 2016. Kristina kom fra Dansk Erhverv, hvor hun i sit ansættelsesforhold færdiggjorde sin uddannelse som advokatsekretær. Ansættelsen skete som følge af en naturlig udvikling i CVB, hvor antallet af ejendomshandler blev flere og flere. Arbejdsopgaverne er mange, men primært eftersagsbehandlingen af sagerne hvilket omfatter selve berigtigelserne (skøder og refusionsopgørelser) af ejendomshandlerne.

CVB Boligrådgivning er et ejendomsmæglerfirma, der beskæftiger sig med rådgivning i forbindelse med køb og salg af boliger. Ejendomstyperne spænder fra villa, sommerhus, villalejlighed, ejerlejlighed, andelsbolig, projektsalg og grund.

Vi holder til i København, hvorfra vi hjælper købere og sælgere i hele landet med alt fra forhandling af pris,
gennemgang af købsaftale og dokumenter, tinglysning, refusionsopgørelse og meget mere.

KONTAKT OS I DAG FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK OM DINE BEHOV OG ØNSKER

CVB Boligrådgivning ApS © 2017

RYVANGS ALLÉ 44
2900 HELLERUP
CVR / 38 37 74 77
M / 30 80 50 31
T / 70 26 50 30
mh@cvbbolig.dk

CVB Boligrådgivning ApS © 2017

RYVANGS ALLÉ 44
2900 HELLERUP
CVR / 38 37 74 77
M / 30 80 50 31
T / 70 26 50 30
mh@cvbbolig.dk