HVAD DU ØNSKER, SKAL DU FÅ
SPØRG CVB BOLIGRÅDGIVNING
HVAD DU ØNSKER, SKAL DU FÅ
SPØRG CVB BOLIGRÅDGIVNING

Din boligrådgiver & sparringspartner

HOS CVB BOLIGRÅDGIVNING ER DU I GODE HÆNDER

Boligrådgiver Martin Hürdum
Martin Hürdum

/ EJENDOMSMÆGLER
/ DIPLOMVALUAR

/ MDE

Vores boligrådgiver, Martin Hürdum, har fra 2009 frem til medio 2013 været ansat hos en ejendomsmæglerkæde i Storkøbenhavn. I perioden var Martin i første omgang behjælpelig som sagsbehandler på kontorets ejendomshandler, og senere som ejendomsmægler med fokus på salg og vurdering af boliger. Medio 2013 skiftede Martin til et advokatfirma, hvor arbejdsopgaven udelukkende var rådgivning til købere og sælgere i forbindelse med deres køb eller salg af bolig. I midten af 2014 stiftede Martin sammen med Advokat Carsten Viggo Bæk, CVB Law Firm. Fokus var igen udelukkende på rådgivning i forbindelse med private bolighandler. Pr. 1.1.2017 blev CVB Law Firm omdannet til CVB Boligrådgivning, og Advokatfirmaet blev omdannet til et Ejendomsmæglerfirma.

Boligrådgiver Oliver Salomon
Rasmus

Rasmus kom til CVB medio 2019 fra en stilling hos EDC, hvor han i to år havde bistået sælgere med salg af boliger. Interessen for Rasmus er ikke salget, men derimod rådgivningen af kunden, købere såvel som sælgere. Rasmus håndterer sagerne fra før underskrifterne er i hus, og til efter nøglerne er udleveret.

Boligrådgiver Søren Frølund
Søren Frølund

/ CAND.JUR.

Søren startede i CVB primo 2015 efter af have afsluttet den juridiske kandidatuddannelse ved universitetet i Aarhus. Hans uddannelsesforløb har været kendetegnet af en udpræget interesse for fast ejendom, og Søren har i forbindelse med studiet, både stiftet bekendtskab med problemstillinger inden for fast ejendom, samt lejeret.

Du kan regne med, at Søren er på sagen fra før underskrifterne er sat på købsaftalen til efter nøglerne er overdraget og de sidste ekspeditioner er afklaret mellem sælger og køber.

Boligrådgiver Kristina Larsen
Kristina Larsen

/ ADVOKATSEKRETÆR

Kristina startede i CVB medio 2016. Hun kom fra Dansk Erhverv, hvor hun i sit ansættelsesforhold færdiggjorde sin uddannelse som advokatsekretær. Ansættelsen skete som følge af en naturlig udvikling i CVB, hvor antallet af ejendomshandler blev flere og flere. Arbejdsopgaverne er mange, men primært eftersagsbehandlingen af sagerne hvilket omfatter selve berigtigelserne (skøder og refusionsopgørelser) af ejendomshandlerne.

BRUG CVB SOM DIN BOLIGRÅDGIVER

CVB Boligrådgivning er ejendomsmægler-
firmaet, der udelukkende rådgiver om køb og salg af boliger. Boligtyperne spænder fra villa og sommerhus, over villalejlighed, ejerlejlighed, andelsbolig til projektsalg og grundkøb.

Du får hjælp fra kontoret i København – uanset om du køber eller sælger. Og uanset hvor i landet du bor. Rådgivningen inkluderer alt fra prisforhandling, gennemgang af købsaftale og dokumenter til tinglysning, refusionsopgørelse og flere andre aspekter.

Indrømmet – det er nemt at blive forelsket, når du finder drømmeboligen. Me-en pas på, at drømmen ikke ender i et mareridt! Vigtigheden af at have fornuften med sig gælder i særdeleshed, når det kommer til drømmeboligen.

Invitér derfor CVB Boligrådgivning med i forløbet så tidligt som muligt, så din bolig- rådgiver kan klare alle handelens juridiske aspekter – og sikre en tryg bolighandel.

FÅ ET KVALIFICERET BESLUTNINGS- GRUNDLAG: RING TIL EN CVB BOLIGRÅDGIVER I DAG – RING 3080 5031.

LÆS OGSÅ MERE OM, HVORDAN CVB HJÆLPER MED DIN BOLIGSAG ALT EFTER, HVOR I PROCESSEN DU BEFINDER DIG.

CVB Boligrådgivning ApS © 2017

RYVANGS ALLÉ 44
2900 HELLERUP
CVR / 38 37 74 77
M / 30 80 50 31
T / 70 26 50 30
mh@cvbbolig.dk

CVB Boligrådgivning ApS © 2017

RYVANGS ALLÉ 44
2900 HELLERUP
CVR / 38 37 74 77
M / 30 80 50 31
T / 70 26 50 30
mh@cvbbolig.dk