DEN RETTE BOLIGRÅDGIVER
TIL DINE BEHOV
DEN RETTE
BOLIGRÅDGIVER
TIL DINE BEHOV

Din boligrådgiver & sparringspartner

HOS OS ER DU I GODE HÆNDER

Boligrådgiver Martin Hürdum
Martin Hürdum

/ EJENDOMSMÆGLER / DIPLOMVALUAR / MDE

Martin Hürdum har fra 2009 frem til medio 2013 været ansat hos en ejendomsmæglerkæde i Storkøbenhavn. I perioden var Martin i første omgang behjælpelig som sagsbehandler på kontorets ejendomshandler, og senere som ejendomsmægler med fokus på salg og vurdering af boliger. Medio 2013 skiftede Martin til et advokatfirma, hvor arbejdsopgaven udelukkende var rådgivning til købere og sælgere i forbindelse med deres køb eller salg af bolig. I midten af 2014 stiftede Martin sammen med Advokat Carsten Viggo Bæk, CVB Law Firm. Fokus var igen udelukkende på rådgivning i forbindelse med private bolighandler. Pr. 1.1.2017 blev CVB Law Firm omdannet til CVB Boligrådgivning, og Advokatfirmaet blev omdannet til et Ejendomsmæglerfirma.
Boligrådgiver Oliver Salomon
Oliver Salomon

/ CAND.JUR.

Oliver startede i CVB juli 2018 efter af have afsluttet den juridiske kandidatuddannelse ved Københavns Universitet.

Han har ved siden af studiet været ansat i flere advokatfirmaer med speciale indenfor forskellige retsområder. Efter flere års interesse valgte Oliver at arbejde videre med ejendomshandler.

Boligrådgiver Søren Frølund
Søren Frølund

/ CAND.JUR.

Søren startede i CVB primo 2015 efter af have afsluttet den juridiske kandidatuddannelse ved universitetet i Aarhus. Hans uddannelsesforløb har været kendetegnet af en udpræget interesse for fast ejendom, og Søren har i forbindelse med studiet, både stiftet bekendtskab med problemstillinger inden for fast ejendom, samt lejeret.

Søren er på sagen fra før underskrifterne er sat på købsaftalen til efter nøglerne er overdraget og de sidste ekspeditioner er afklaret mellem sælger og køber.

Boligrådgiver Kristina Larsen
Kristina Larsen

/ ADVOKATSEKRETÆR

Kristina startede i CVB medio 2016. Kristina kom fra Dansk Erhverv, hvor hun i sit ansættelsesforhold færdiggjorde sin uddannelse som advokatsekretær. Ansættelsen skete som følge af en naturlig udvikling i CVB, hvor antallet af ejendomshandler blev flere og flere. Arbejdsopgaverne er mange, men primært eftersagsbehandlingen af sagerne hvilket omfatter selve berigtigelserne (skøder og refusionsopgørelser) af ejendomshandlerne.

BRUG OS SOM DIN BOLIGRÅDGIVER

CVB Boligrådgivning er et ejendomsmæglerfirma, der alene beskæftiger sig med rådgivning i forbindelse med køb og salg af boliger. Ejendomstyperne spænder fra villa, sommerhus, villalejlighed, ejerlejlighed, andelsbolig, projektsalg og grundkøb.

Fra vores kontor i København hjælper vi købere og sælgere i hele landet med alt fra forhandling af pris, gennemgang af købsaftale og dokumenter, tinglysning, refusionsopgørelse og meget mere.

Vi forstår, at det er nemt at forelske sig, når du finder drømmeboligen – men pas på, at drømmen ikke bliver til et mareridt. Vigtigheden i at have fornuften med sig gælder i særdeleshed også, når det kommer til drømmeboligen. Inddrag os i forløbet så tidligt som muligt, så vi som din boligrådgiver kan stå for at klare alle handlens juridiske aspekter og derved sikre dig en tryg bolighandel.

TAG KONTAKT I DAG FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK, ELLER LÆS MERE OM HVORDAN VI ARBEJDER MED DIN SAG, ALT EFTER HVOR I PROCESSEN DU BEFINDER DIG.

CVB Boligrådgivning ApS © 2017

RYVANGS ALLÉ 44
2900 HELLERUP
CVR / 38 37 74 77
M / 30 80 50 31
T / 70 26 50 30
mh@cvbbolig.dk

CVB Boligrådgivning ApS © 2017

RYVANGS ALLÉ 44
2900 HELLERUP
CVR / 38 37 74 77
M / 30 80 50 31
T / 70 26 50 30
mh@cvbbolig.dk